Toernooi informatie

 


Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar:
wedstrijdjudo@budoschuttersveld.nl Toernooien zijn er in verschillende gradaties. De lichtste toernooien zijn de Vaantjes bij de Dojo. Deze kosten niets en zijn vrij toegankelijk t/m 15 jaar. Ook heb je hier geen lidmaatschap van de Judobond voor nodig. Voor alle andere toernooien wel. Om een beetje wedstrijdervaring op te doen zijn er ook de laagdrempelige toernooien. Dit zijn veelal de Opstaptoernooien. De rest zijn de middelzware en zware toernooien. De inschrijvingen voor deze toernooien gebeuren in overleg met de trainer, deze kan goed inschatten of een toernooi past bij het niveau van de Judoka.

 

Judo wedstrijden geeft je de mogelijkheid om te kijken of je jouw geleerde technieken ook werkelijk kunt toepassen in een stressvolle omgeving. Daarnaast is het ook heel waardevol voor jezelf. Je traint je doorzettingsvermogen, je conditie, omgaan met winst en verlies en respectvol met elkaar omgaan.  Dan heb je natuurlijk ook het wedstrijdelement, lekker knokken met elkaar en wie wil er niet aan het eind van een toernooi een mooie beker of medaille winnen!

 

Voor informatie en de agenda van de Vaantjes en examens klik je hier. De overige toernooien staan hieronder weergegeven. 

 

Let op! Betaal op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Gesloten is gesloten.

 

 

Toernooi Agenda

 

Toernooinaam Plaats Toernooidatum Uiterste inschrijfdatum Leeftijd Prijs Betaallink

Voorlopig zijn helaas alle toernooien afgelast in verband met de Covid-19. Zodra er weer wedstrijden zijn zult u ze hier vinden.

Hou vol, blijf gezond en tot binnenkort.

Sportieve groet bestuur en wedstrijdcommissie.

Volg ons op social media